1.Lvl i nazwa postaci
-Mar3eczek, Łucznik
2.Informacje o postaci, tj. lvl, jlvl, posiadane karty, reputacja.
Poziom Postaci : 60 ( wiem że mały ale nie tylko to się liczy,się umiejetnośc wbijania lvl na glacy )
Poziom Profesji : 50
Reputacja : 350k ( Ciągle rośnie, Postać ma niską repeputację ponieważ zmieniłę moją drugą postać na tą) i z każda porą naciskam reputacje na swoją postać
a)Ranger 30job 5+
b)Sin 62job 10+
c)Destro 3cp mam już
d)Wk 33job
e)Kanioner posiadam kartę
4.Co jesteś w stanie zaoferować Fam.
Jęstem wstanie zaoferować fam moją osobę.Pomoc w czymś , co sam potrafię zrobić.
- Czego rówież oczekuję od fam
5.Dlaczego akurat AfterLife?
Wybrałem akurat waszą fam ponieważ ,bywam częnsto na glacach i mam przyjęmnośc was oglądać.Słyszałem też, że macie ogarniety lod oraz chciałbym robić rajdy na glacach.Nie szukam fam na lod i na glace lecz również na atmosferę ktora panuje w fam.
6. Kilka słów o sobie.
Mam na imię Michał jak powyżej napisałem mam 16lat i pochodzę z Golubia-Dobrzynia.Interesuje się sportem oraz tokarstęm i lubię malować oraz lubie całymi dniami rozmawiać z przyjaciółmi.Nie lubie przekleństw oraz oszustw których kryje wiele osób.
7.Stasunek do glacy
Spedzam długo czasu na glacy gdyż wbijam se punkty i reputacje.
8.Poprzednia Fam
BractwoKrwi odeszłem z tej fam z konfliktów z szefem.
9.Twój cel w grze ?
Daje siebię jak najwiecej żeby postać była jak najlepsza.
-Mar3eczek, Łucznik
2.Informacje o postaci, tj. lvl, jlvl, posiadane karty, reputacja.
Poziom Postaci : 60 ( wiem że mały ale nie tylko to się liczy,się umiejetnośc wbijania lvl na glacy )
Poziom Profesji : 50
Reputacja : 350k ( Ciągle rośnie, Postać ma niską repeputację ponieważ zmieniłę moją drugą postać na tą) i z każda porą naciskam reputacje na swoją postać
a)Ranger 30job 5+
b)Sin 62job 10+
c)Destro 3cp mam już
d)Wk 33job
e)Kanioner posiadam kartę
4.Co jesteś w stanie zaoferować Fam.
Jęstem wstanie zaoferować fam moją osobę.Pomoc w czymś , co sam potrafię zrobić.
- Czego rówież oczekuję od fam
5.Dlaczego akurat AfterLife?
Wybrałem akurat waszą fam ponieważ ,bywam częnsto na glacach i mam przyjęmnośc was oglądać.Słyszałem też, że macie ogarniety lod oraz chciałbym robić rajdy na glacach.Nie szukam fam na lod i na glace lecz również na atmosferę ktora panuje w fam.
6. Kilka słów o sobie.
Mam na imię Michał jak powyżej napisałem mam 16lat i pochodzę z Golubia-Dobrzynia.Interesuje się sportem oraz tokarstęm i lubię malować oraz lubie całymi dniami rozmawiać z przyjaciółmi.Nie lubie przekleństw oraz oszustw których kryje wiele osób.
7.Stasunek do glacy
Spedzam długo czasu na glacy gdyż wbijam se punkty i reputacje.
8.Poprzednia Fam
BractwoKrwi odeszłem z tej fam z konfliktów z szefem.
9.Twój cel w grze ?
Daje siebię jak najwiecej żeby postać była jak najlepsza.