Imię:Karol
Skąd(Opcjonalnie): Kraków
Klasa postaci:wojownik
Nick:ozill
Nicki poprzednich postaci(Jeśli istnieją):---
Lvl:83
Job:80
Karty sp: Warek 50job +1 , blade 50job +8 , crus 40job +0, jajamaru 20jobka :p
Ilość reputacji:2250000 (blue nos) (Kocham Glackaa)
Dlaczego akurat my?: Hmmmm Wybrałem Was bo mam paru znajomych w AfterLife wiem że rodzinka jest aktywnaa i jestem pewny ze atmosferka jest super
Ostatnia rodzina:Inkwizycja
Dlaczego już w niej nie jesteś?:Opuscilem ją bo był tam same ponuraki nie mozna bylo porozmawiac z nkim a ja jestem osóbką gadatliwą
Coś o sobie:Nazywam się Karol mam 17 lat mieszkam w Krakowie lubie sport wiele dyscyplin ^^ Słucham muzyki Reggae no i troszkę rapu ^^ Jak juz wiecie jestem osóbką gadatliwą i pełna pozytywnej energii
Dodatkowe informacje(Opcjonalnie):Raczej nie
Coś od siebie(Opcjonalnie): Pozdrawiam i mam nadzieje ze podanko zostanie rozpatrzone pozytywnie ^^
Skąd(Opcjonalnie): Kraków
Klasa postaci:wojownik
Nick:ozill
Nicki poprzednich postaci(Jeśli istnieją):---
Lvl:83
Job:80
Karty sp: Warek 50job +1 , blade 50job +8 , crus 40job +0, jajamaru 20jobka :p
Ilość reputacji:2250000 (blue nos) (Kocham Glackaa)
Dlaczego akurat my?: Hmmmm Wybrałem Was bo mam paru znajomych w AfterLife wiem że rodzinka jest aktywnaa i jestem pewny ze atmosferka jest super
Ostatnia rodzina:Inkwizycja
Dlaczego już w niej nie jesteś?:Opuscilem ją bo był tam same ponuraki nie mozna bylo porozmawiac z nkim a ja jestem osóbką gadatliwą
Coś o sobie:Nazywam się Karol mam 17 lat mieszkam w Krakowie lubie sport wiele dyscyplin ^^ Słucham muzyki Reggae no i troszkę rapu ^^ Jak juz wiecie jestem osóbką gadatliwą i pełna pozytywnej energii
Dodatkowe informacje(Opcjonalnie):Raczej nie
Coś od siebie(Opcjonalnie): Pozdrawiam i mam nadzieje ze podanko zostanie rozpatrzone pozytywnie ^^