Imię: Jarek
Skąd(Opcjonalnie): Lubuskie
Klasa postaci: Łucznik
Nick: Figo
Nicki poprzednich postaci(Jeśli istnieją): JaRki ( postać skasowana rok temu )
Lvl: 85
Job: 80
Karty sp:
Rang +6 85j
Sin +4 55j
Des -
WK +12 99j
CS -
Ilość reputacji: 1.4kk +
Dlaczego akurat my?: Widzę że jesteście nowo powstałą fam, a ja lubię gdy fam jest nowa i wspólnymi siłami wspinamy się ku szczytowi
Ostatnia rodzina: KoNoHaGaKuRe
Dlaczego już w niej nie jesteś?: Opuściłem ją ze względu iż miałem zakończyć grę, i nie wracać już do NT. Niestety życie bez NT jest trudniejsze niż mi się wydawało
Coś o sobie: No to jak napisałem wyżej, mam na imię Jarek. Mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim. Uczę się w 3 klasie technikum
Dodatkowe informacje(Opcjonalnie): dowiecie się w między czasie mojej kadencji w fam o ile mnie przyjmiecie
Coś od siebie(Opcjonalnie): Liczę na pozytywne rozpatrzenie podanka
Pozdrawiam
Figo
Skąd(Opcjonalnie): Lubuskie
Klasa postaci: Łucznik
Nick: Figo
Nicki poprzednich postaci(Jeśli istnieją): JaRki ( postać skasowana rok temu )
Lvl: 85
Job: 80
Karty sp:
Rang +6 85j
Sin +4 55j
Des -
WK +12 99j
CS -
Ilość reputacji: 1.4kk +
Dlaczego akurat my?: Widzę że jesteście nowo powstałą fam, a ja lubię gdy fam jest nowa i wspólnymi siłami wspinamy się ku szczytowi
Ostatnia rodzina: KoNoHaGaKuRe
Dlaczego już w niej nie jesteś?: Opuściłem ją ze względu iż miałem zakończyć grę, i nie wracać już do NT. Niestety życie bez NT jest trudniejsze niż mi się wydawało
Coś o sobie: No to jak napisałem wyżej, mam na imię Jarek. Mieszkam w Gorzowie Wielkopolskim. Uczę się w 3 klasie technikum
Dodatkowe informacje(Opcjonalnie): dowiecie się w między czasie mojej kadencji w fam o ile mnie przyjmiecie
Coś od siebie(Opcjonalnie): Liczę na pozytywne rozpatrzenie podanka
Pozdrawiam
Figo