Imię:Patryk
Skąd(Opcjonalnie):Gdańsk
Klasa postaci:łucznik
Nick:*Pacio*
Nicki poprzednich postaci(Jeśli istnieją):Na s2 jest clveer25
Lvl:83
Job80:
Karty sp:Rang99+12 sin 21+0 Destro brak wk 99+12 Cs 51+9
Ilość reputacji:750k
Dlaczego akurat my?:Bo widzę Was na glacy i nie przyjmujecie ,,Dzieci LoD'
Ostatnia rodzina:Prajut
Dlaczego już w niej nie jesteś?: Rozpadła się
Coś o sobie:Lubie siedzieć na glacy godzinami to najbardziej lubię w nostalu
hym co by tu napisać.Oprócz siedzenia na kompie lubię grac w piłkę nożna i rugby. Gram w Lechi Gdańsk.Moja przygoda z nostale trwa już ponad 3 lata.Grałem na s2 2 postaciami łucznikiem i wojem każda z nich ma 87lvl, dalej nie chciało mi się grac na s2,ponieważ ludzie zaczęli potować na glacy, chodzić z petami tarotami itp.Jednym słowem serwer zaczął się sypać.Dlatego gram teraz na s1 jest to pierwsza moja postać tutaj.Jak narazie bardzo mi się podoba na s1 wspaniali ludzie oprócz dzieci LoDu.
))))
Wesołych Świąt
Skąd(Opcjonalnie):Gdańsk
Klasa postaci:łucznik
Nick:*Pacio*
Nicki poprzednich postaci(Jeśli istnieją):Na s2 jest clveer25
Lvl:83
Job80:
Karty sp:Rang99+12 sin 21+0 Destro brak wk 99+12 Cs 51+9
Ilość reputacji:750k
Dlaczego akurat my?:Bo widzę Was na glacy i nie przyjmujecie ,,Dzieci LoD'
Ostatnia rodzina:Prajut
Dlaczego już w niej nie jesteś?: Rozpadła się
Coś o sobie:Lubie siedzieć na glacy godzinami to najbardziej lubię w nostalu
hym co by tu napisać.Oprócz siedzenia na kompie lubię grac w piłkę nożna i rugby. Gram w Lechi Gdańsk.Moja przygoda z nostale trwa już ponad 3 lata.Grałem na s2 2 postaciami łucznikiem i wojem każda z nich ma 87lvl, dalej nie chciało mi się grac na s2,ponieważ ludzie zaczęli potować na glacy, chodzić z petami tarotami itp.Jednym słowem serwer zaczął się sypać.Dlatego gram teraz na s1 jest to pierwsza moja postać tutaj.Jak narazie bardzo mi się podoba na s1 wspaniali ludzie oprócz dzieci LoDu.
))))
Wesołych Świąt
Ostatnio zmieniony przez *Pacio* dnia Pon 24 Gru 2012, 20:22, w całości zmieniany 1 raz