Imię:Damian
Skąd(Opcjonalnie): Okolice Białegostoku
Klasa postaci: archer
Nick: >A&
Nicki poprzednich postaci(Jeśli istnieją): brak
Lvl: 74 poziom
Job: 80
Karty sp:
*1sp:58+9
*2sp:24+3
*3sp:22+0
*4sp:66+5
Ilość reputacji: niedługo blue mistrz
Dlaczego akurat my?: Wiele słyszałem o waszej rodzinie m.in. że jesteście dobrze zgrani :p , a po za tym Hubisd polecił mi tą fam
Ostatnia rodzina: VVV
Dlaczego już w niej nie jesteś?: Rozpadła się (szefem był Hubisd, jeśli będą jakieś pytania czy jestem dobrym graczem:p)
Coś o sobie: Jestem przeciętnym uczniem 3 gimnajzum o profilu sportowym (siatkowka). Jestem słaby z ortogafii oraz mam trochu problemów z nauką Mimo to łatwo nawiązać ze mną znajomość
Dodatkowe informacje(Opcjonalnie):Lubię grać w NosTale ;p
Coś od siebie(Opcjonalnie): Mam nadzieję, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.
Skąd(Opcjonalnie): Okolice Białegostoku
Klasa postaci: archer
Nick: >A&
Nicki poprzednich postaci(Jeśli istnieją): brak
Lvl: 74 poziom
Job: 80
Karty sp:
*1sp:58+9
*2sp:24+3
*3sp:22+0
*4sp:66+5
Ilość reputacji: niedługo blue mistrz
Dlaczego akurat my?: Wiele słyszałem o waszej rodzinie m.in. że jesteście dobrze zgrani :p , a po za tym Hubisd polecił mi tą fam
Ostatnia rodzina: VVV
Dlaczego już w niej nie jesteś?: Rozpadła się (szefem był Hubisd, jeśli będą jakieś pytania czy jestem dobrym graczem:p)
Coś o sobie: Jestem przeciętnym uczniem 3 gimnajzum o profilu sportowym (siatkowka). Jestem słaby z ortogafii oraz mam trochu problemów z nauką Mimo to łatwo nawiązać ze mną znajomość
Dodatkowe informacje(Opcjonalnie):Lubię grać w NosTale ;p
Coś od siebie(Opcjonalnie): Mam nadzieję, że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.